Om webbplatsen

 • Denna webbplats innehåller e-tjänster som Statens konstråd tillhandahåller som service till myndigheter, samarbetsparter och konstnärer, och är ett  komplement till den huvudsakliga kommunikationskanalen www.statenskonstrad.se.

  E-tjänsterna är webbformulär som nås via länkar från den ordinarie webbplatsen, d.v.s. sökning efter en e-tjänst görs via den huvudsakliga kommunikationskanalen.  

  Responsiv design

  Webbplatsen har en responsiv design för att stödja olika storlekar på media.

  Textstorlek och zoom

  Du använder webbläsarens inbyggda funktion för att ändra teckenstorleken eller zooma. Det gör du på olika sätt beroende på vilken webbläsare och vilken enhet du använder.

  Obligatoriska fält i e-tjänsten

  Fält som måste fyllas i för att kunna skicka in e-tjänsten är markerade med * i fältrubriken.
  En e-tjänst som saknar information i ett obligatoriskt fält kommer inte att kunna skickas in förrän detta är åtgärdat. 

  Om du har svårt att använda mus är kan du istället navigera med hjälp av tangentbordet. Sidornas innehåll har en logisk ordning för att underlätta för dig som navigerar med tangentbordet i stället för en mus.

  Så öppnas länkar

  Generellt öppnas inte länkar i nya fönster. Om du vill öppna en länk i ett nytt fönster eller en ny flik kan du göra det genom till exempel välja "Öppna i nytt fönster" eller "Öppna i ny flik".

  JavaScript

  Webbplatsen är byggd för att vara tillgänglig och användbar för så många besökare som möjligt. Webbplatsen använder JavaScript för att förbättra användarupplevelsen men viktig funktionalitet fungerar även utan JavaScript påslaget.

  Webbläsare

  Webbplatsen fungerar bäst i en modern webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av

  • Microsoft Edge
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari